KL Multiservice ejes og drives af Kim Larsen som også er din daglige kontaktperson. Kim kan kontaktes på tlf.: 25 12 64 88 eller kontakt@klmultiservice.dk.

KL Multiservice er på Facebook hvor Kim også kan kontaktes.

For at vi altid kan give dig den bedste service og skabe det bedste samarbejde bedes handelsbetingelserne læses.

Vi vasker og pudser vinduer i alt slags vejr. Vi kan ikke tage ansvar for vejret.

Faktura fremsendes pr. mail umiddelbart efter arbejdets afslutning, på faktura fremgår hvilke dato arbejdet er udført.

Betalingsbetingelser er 8 dage med mindre andet er aftalt. Ved betaling efter forfald tilskrives der renter på 0,7% pr. påbegyndt måned, samt et gebyr på kr.100,-

Du kan afbestille din vinduespolering eller ændre dato ved at kontakte os på telefon eller e-mail.

Reklamation på vinduespolering skal ske senest dagen efter udførelsen.

Ved fliserens og algebehandling forventer vi flg. af kunden :

– At der er åbnet for vandet ved udendørs vandhane. Ved indvendig vandhane aftales særskilt med kunden. Er der ikke åbnet for vandet og vi må køre forgæves fremsendes faktura for kørsel og spildtid.
– At der er ryddet rundt om huset (hvis ikke der er ryddet kan vi ikke garantere at alt bliver sprøjtet)
– At sarte planter og lignende er flyttet eller afdækket. Vi kan også afdække planterne for dig, dette aftales særskilt. KL Multiservice kan ikke drages til ansvar for beskadigede eller afsvedne planter og lignende.

Der afsluttes ALTID med udlægning af algedræbende middel efter en udført fliserens.

Kommer vi frem som aftalt og ikke kan udfører opgaven fremsendes faktura for kørsel og spildtid.

Husk at flytte biler, trailer, campingvogn eller andet der står på grunden.

Vejret kan gøre at den aftalte dato flyttes.

Aflysning af opgaven fra kundens side skal ske minimum 24 timer før opgavens start, ellers fremsendes faktura på kr.1.800,- + moms i afbestillingsgebyr.

KL Multiservice kan ikke drages til ansvar for følgeskader efter en fliserens, tagrensning eller algebehandling, det er udelukkende købers egen vurdering om tag og fliser kan tåle en algebehandling, tagrensning eller fliserens. KL Multiservice kan derfor ikke stilles til ansvar for skader mod tag og fliser såsom utætheder, overflade skader eller lignende. Dette gælder i øvrigt alle behandlede arealer og arealer i umiddelbar nærhed af det behandlede område.

KL Multiservice vil ved arbejdets påbegyndelse samt efter endt udførelse tage før og efter billeder af de steder, på eller omkring huset, hvor opgaverne udføres. Billederne bruges til at dokumentere, at vi som aftalt har været hos dig og udført opgaven. Nogle af disse billeder vil blive brugt på vores hjemmeside og i øvrigt andet materiale i forbindelse med markedsføring.  Til orientering vil disse billeder aldrig blive vist med navne, adresser, telefon-nr., priser eller andre personlige oplysninger. Vi tager kun billeder af de områder på huset eller belægning hvor arbejdet udføres. Lad os det vide hvis ikke du ønsker, at billeder af dit hus skal optræde på vores hjemmeside eller facebook profil.